Cursuri de formare

Metoda TOMATIS® îmbunătățește abilitățile motorii, emoționale și cognitive, prin muzică și limbaj

Metoda Tomatis® este ușor de încorporat în practica dumneavoastră. Se adresează profesioniștilor cu experiență care doresc să-și completeze sprijinul terapeutic sau pedagogic printr-o tehnică naturală, inovatoare și eficientă. Echipamentul Tomatis Method® se bazează pe cercetări științifice ample și este ușor de utilizat.

Începeți formarea la Nivelul 1 timp de 6 zile, fie fizic, fie online. Programul de instruire este accesibil de oriunde cu conexiune la internet. Veți avea acces automat la TalksUp®, cel mai avansat dispozitiv portabil al nostru pe tot parcursul cursurilor de formare. Antrenamentul Tomatis® este conceput pentru a vă oferi o înțelegere profundă a Metodei Tomatis®. De la primul nivel, puteți folosi echipamentele noastre profesionale într-un mod eficient și simplu. La fiecare nivel al instruirii vei fi învățat să folosești noi instrumente de evaluare, iar echipamentul tău va fi actualizat gratuit pentru a accesa acești parametri avansați.

 

Calificări

 Practicant Nivelul 1

Începeți să practicați metoda Tomatis® 

Primul pas de făcut este formarea Tomatis®, printr-un curs de 6 zile (disponibil și online) menit să vă ofere o înțelegere profundă a Metodei Tomatis® și unde veți învăța să utilizați echipamentul nostru profesional, TalksUp®. Veți fi instruit să utilizați TalksUp® în domeniul dvs. de expertiză pentru a vă deservi mai bine pacienții, clienții și/sau studenții. Atât practic, cât și teoretic, instruirea oferă o serie de instrumente și suport personalizat. Vă veți familiariza cu echipamentele și programele noastre de ascultare și veți vedea valoarea oferită doar de o investiție moderată.

 

Practicant Nivelul 2

Adăugați un instrument de evaluare la practica dumneavoastră

Consultant Nivelul 3

Deveniți un expert (1): creați noi programe și integrați sesiuni active de ascultare individuală

 Consultant Nivelul 4

Deveniți expert (2): Acces avansat la parametri

  • Practicați Metoda Tomatis® imediat după primul antrenament
  • Upgrade gratuit de echipament după fiecare nivel
  • Primiți o cunoaștere aprofundată a științei și tehnologiei
  • Acces la o serie de funcții de asistență profesională
AFLĂ CUM POȚI LUA LEGĂTURA CU NOI

CONTACT

Detalii de contact:

Adresă: Str. Unirea Principatelor nr.2 (Clădirea Federal Coop), etaj 3 – Focșani, Vrancea
Telefon: 0772 042 673
E-mail: contact@tomatis.com.ro